Сендвіч з курячою відбивною
Такі бутерброди виходять дуже поживними і смачними. А з паніні-грилем від ДОМО приготувати цей сніданок чи перекус буде надзвичайно просто.Вам знадобиться:
4 шматки тостового хліба
50 г твердого сиру
2 ст. л. вершкового сиру
2 помідори
100 г руколи
1 куряче філе
1 яйце
4 ст. л. борошна
дрібка солі
мелений перець за смаком
олія для смаження
Приготування:
Спершу слід приготувати курячу відбивну. Філе злегка відбити, посолити і поперчити, обваляти в борошні й обмокнути у збитому яйці. Посмажити на розігрітій з олією сковорідці до золотистої скоринки.
Далі варто зайнятися сендвічами. Намазати два шматки тостового хліба вершковим сиром і викласти зверху слайси твердого сиру, додати жменю руколи.
Курячу відбивну розрізати навпіл і помістити на бутерброди, потім кружальця помідора і знову руколу, накрити тонким шматком сиру і скибкою хліба.
Розігріти паніні-гриль від ДОМО. Викласти на його поверхню сендвічі і притиснути. Смажити паніні впродовж 5 хвилин, щоб твердий сир у ньому повністю розплавився.
Подавати сендвічі до столу теплими.