Сендвіч з курячою відбивною

Такі бутерброди виходять дуже поживними і смачними. А з паніні-грилем від ДОМО приготувати цей сніданок чи перекус буде надзвичайно просто.

Вам знадобиться:

4 шматки тостового хліба

50 г твердого сиру

2 ст. л. вершкового сиру

2 помідори

100 г руколи

1 куряче філе

1 яйце

4 ст. л. борошна

дрібка солі

мелений перець за смаком

олія для смаження

Приготування:

Спершу слід приготувати курячу відбивну. Філе злегка відбити, посолити і поперчити, обваляти в борошні й обмокнути у збитому яйці. Посмажити на розігрітій з олією сковорідці до золотистої скоринки.

Далі варто зайнятися сендвічами. Намазати два шматки тостового хліба вершковим сиром і викласти зверху слайси твердого сиру, додати жменю руколи.

Курячу відбивну розрізати навпіл і помістити на бутерброди, потім кружальця помідора і знову руколу, накрити тонким шматком сиру і скибкою хліба.

Розігріти паніні-гриль від ДОМО. Викласти на його поверхню сендвічі і притиснути. Смажити паніні впродовж 5 хвилин, щоб твердий сир у ньому повністю розплавився.

Подавати сендвічі до столу теплими.

 

  • Сендвіч з курячою відбивною